Gå til hovedindhold
Du er her:

Servicepakken

Servicepakken indeholder tilvalg af døgnforplejning, rengøring m.m. Her på siden kan du se hvilke ydelser der er i servicepakken, hvad de indeholder og hvad de koster. Ydelserne er valgfrie og betales månedsvis forud.

Se kommende menuplaner her

2024 Døgnforplejning, kr. 4.113,-

2024 Diverse, kr. 710 ,-

 • Toiletartikler kr. 304,-

  Dækker  toiletartikler, som bl.a. omfatter kam, tandbørste og tandpasta, håndsæbe, neglerenser, neglebørste, hårshampoo, hudplejecreme, fugtighedscreme, vatpinde, toiletpapir, engangslommetørklæder.

 • Rengøringsartikler kr. 103,-

  Dækker rengøringsartikler og -midler samt skraldeposer til boligen og en del af fællesarealerne. Rengøringsartikler og -midler skal være godkendt af institutionen og Arbejdstilsynet.

 • Vask af eget tøj, kr. 42,-

  Hver afdeling har vaskemaskiner og tørretumblere. Her har du mulighed for at få vasket dit tøj, når det er mærket med navn.

  Vi kan ikke påtage os at håndvaske tøjet. Tøjet skal derfor kunne tåle vask ved 40 eller 60 grader

 • Vask og leje af linned mm, kr. 153,-

  Dækker leje og vask af håndklæder og sengelinned.

 • Vinduespudsning, kr. 59,-

  Dækker pudsning af alle vinduer én gang i kvartalet. Betalingen dækker også en andel i vinduespudsning i fællesarealerne.

 • Omsorgstandpleje, kr. 49,-

  Dækker abonnement på den Kommunale Ældreomsorgs tandplejetilbud, som har egen klinik på Baunehøj.

 • Sociale aktiviteter, kr. 100,-

  Dækker deltagelse i de forskellige sociale aktiviteter som fx udflugter, fester, bankospil, fællessang til musik.

Afmelding, Fødselsdag og Sondeernæring

 • Afmelding
  Du har mulighed for at afmelde hele dage i døgnforplejningen. Du skal være opmærksom på, at du kun kan afbestille hele dage og ikke enkeltmåltider. Af hensyn til køkkenets planlægning, skal af-og tilmelding ske til køkkenet, senest 3 hverdage før.
  - Hospitalsindlæggelse
  Du har mulighed for at få fradrag for hele dage under indlæggelsen. Der betales fuld døgnforplejning for indlæggelsesdagen, hvorimod udskrivelsesdagen er uden betaling. Personalet på afdelingen giver køkkenet besked hurtigst muligt ved indlæggelse.
  - Ferie
  Du har mulighed for at få fradrag for hele dage under ferie. Der betales fuld døgnforplejning for afrejsedagen, hvorimod hjemkomstdagen er uden betaling.

Afbestilling af måltider kan ske direkte til DKM på telefon tlf. 2122 3290 mellem kl. 09.00 - 14.00

 • Fødselsdag
  Den kommunale madservice vil gerne være med til at fejre din fødselsdag. Derfor vil plejepersonalet nogen tid inden din fødselsdag spørge dig, om du har en yndlingsret samt biret, som vi kan servere som dagens varme ret på netop din fødselsdag.
  Køkkenet skal have besked senest onsdag ugen forinden din fødselsdag.
   
 • Sondeernæring
  Ved grøn recept leverer Den kommunale Madservice gerne din sondeernæring, mod betaling af døgnforplejningen. Du har ligeledes mulighed for at bestille sondeernæringen selv. Vær opmærksom på at Lyngby-Taarbæk kommune har en indkøbsaftale, hvor du som borger har mulighed for at få rabat. Tal med plejepersonalet i afdelingen ift. nærmere information