Gå til hovedindhold
Du er her:

Diverse praktiske informationer

Gudstjeneste

Hvis du ønsker, at få kontakt med en af sognets præster, kan personalet hjælpe dig med dette. Der er mulighed for bestilling af kirkebil hvis du ønsker at deltage i gudstjeneste i kirke.

Baunehøj får hver måned besøg af en præst der afholder gudstjeneste. Tidspunkter kan ses i Husposten eller Baunehøjs hjemmeside under aktiviteter.

Internet, TV og Radio

Medielicens samt installation af TV/radio betales af dig. I ejendommen er indlagt antenneanlæg og internet. Yousees grundpakke er indeholdt i din husleje, men ønsker du yderligere kanaler, skal du kontakte Yousees kundeservice.

Kontaktbog

Ønsker du at være i skriftlig dialog med personalet, kan du som pårørende indkøbe en ”kinabog” eller kalender og indgå en aftale med personalet omkring brugen af den”.

Læge

Du kan beholde din egen praktiserende læge når du flytter på plejehjem. Alle plejecentrene har fast tilknyttede praktiserende læger som du kan vælge at skifte til. Det er gratis at skifte til den læge der er tilknyttet plejecentret, og det sker elektronisk.

Nøgler til boligen

Nøglebrik til boligen udleveres af ejendomskontoret/plejecentrets administration. Nøglebrik og lås er elektroniske. I udgangspunktet er døren til boligen IKKE låst. Man kan også aftale med personalet, at døren kan låses i forudbestemte tidsrum. Personalet på etagen, har nøgle til boligen. Pårørende kan med beboerens samtykke, få udleveret ekstra nøgler til boligen. Henvendelse vedrørende dette skal ske til administrationen.

Post

Post bliver leveret af postbuddet i din postkasse. Kan du ikke selv afhente din post, så fortæl det til personalet, så tager vi det med op til dig.

Storskrald

Bortskaffelse af pap møbler mv. sker for egen regning og/eller ved hjælp fra dine pårørende eller efter aftale med personalet. Storskrald er tilladt ved skraldespanden.

Telefon

Boligen er forsynet med telefonstik. Du har derfor mulighed for at anmelde flytning af telefon. Du kan også bestille tilslutning af net-forbindelse.

Aktiviteter

Du har mulighed for at deltage i plejecenterets aktiviteter, der løbende tilbydes. Læs mere om kommende aktiviteter hér. Du betaler et fast månedligt beløb for at deltage i de valgfrie sociale aktiviteter.

Aviser

Plejecentret modtager hver uge lokalavisen “Det Grønne Område”. Hvis du abonnerer på en avis, vil den blive afleveret i din postkasse ved indgangen til plejecentret sammen med din øvrige post.

Bank

Plejecentret har ikke særskilt kontakt med noget pengeinstitut og kan derfor ikke tilbyde nogen service i denne forbindelse

Beklædning / tøjvask

Du skal selv sørge for indkøb af alt personligt tøj og fodtøj. Dit eget tøj skal mærkes med bolignummer. Det anbefales at du har fastsiddende skridsikre hjemmesko. Hvis dit tøj vaskes af personalet på plejecentret, betales det over servicepakken og vaskes på 40 og 60 grader. Hvis dit tøj ikke kan tåle at blive vasket i almindelig fin- eller kogevask, skal du eller dine pårørende bringe til renseri. Tøj og vask er på egen risiko/erstatning

Bibliotek

Det er muligt via kommunens bibliotek at låne bøger, lydbøger og musikbånd. Bestilling af bøger kan aftales på tlf. 45 97 37 00. Personalet kan være behjælpelig med kontakten.

Fodpleje

Der er en privatpraktiserende fodterapeut tilknyttet plejecentret. Behandling aftales med fodterapeuten og kan foregå i egen bolig. Der betales for behandlingerne over den månedlige regning eller kontant. Offentligt tilskud til behandlingen søges efter de sædvanlige regler. Hvis du ønsker at få fodpleje ”ude i byen”, skal du selv dække transportudgifter. Fodterapeuten kan mod betaling også klippe dine fingernegle, hvis du lider af diabetes.

Fodring af fugle

På grund af risikoen for at tiltrække rotter og andre gnavere, er det forbudt at fodre fugle eller andre dyr på arealet omkring bygningen.

Frisør

Der er frisør på centret. Tid aftales med frisøren og klipningen kan foregå i frisørsalonen eller i egen bolig efter aftale.

Kioskvarer

Hvis du har lyst, kan du eller dine pårørende tegne abonnement hos diverse bladforhandlere. Du kan også aftale, med diverse supermarkeder om udbringning af varer. Der afregnes direkte med bladforhandler eller supermarked.

Kørsel

I forbindelse med undersøgelse og behandling hos nærmeste speciallæge, vil personalet i afdelingerne være behjælpelige med at kontakte Borgerservice for evt. at få dækket transportudgifterne. Hvis du af helbredsmæssige årsager er forhindret i at anvende offentlige transportmidler, er der mulighed for bevilling af HT handicapkørsel via de sagsbehandlende ergoterapeuter. Plejecentret råder over en mindre bus, som bruges af personalet til ture med beboerne. Bussen må af forsikringsmæssige hensyn ikke udlånes til andre.

Tandpleje

Du kan tilmelde dig omsorgstandpleje på plejecentret (se servicepakken).

Wi-Fi

For at du kan logge på Lyngby-Taarbæk Kommunes gratis WIFI-løsning LTKAIR, skal du gøre følgende: Skriv dit mobilnummer i den lille boks, der kommer frem, når du går på internettet. Herefter modtager du en kode via SMS, som du skal indtaste for at få adgang. Dette skal fornyes dagligt.