Gå til hovedindhold
Du er her:

Menuplan uge 36

Uge 36

Varm ret

Biret

Suppe/lun ret

Mandag 6/9

Lam i frikasse m/kartofler

Hybensuppe m/tvebakker

Pølsehorn

Tirsdag 7/9

Kylling i sennepsauce, svampe og estragon kartofler

Romfromage

Dagens suppe

Onsdag 8/9

Forloren hare m/blomkål, broccoli, sovs og kartofler

Æblegrød m/piskefløde

Tærte m/overraskende fyld

Torsdag 09/9

Dampet torsk m/græskarmos og ristet savoykål

Frugtsalat m/vaniljecreme

Minestronesuppe

Fredag 10/9

Kylling m/ovnbagte kartofler, rodfrugter og whiskeysauce

Panna cotta

Lun hjemmelavet leverpostej m/surt

Lørdag 11/9

Svensk pølseret

Belgiske vafler

Græskarsuppe m/peanutbutter

Søndag 12/9

Frikadeller m/surt, sovs og kartofler

Hjemmelavet jordbæris

Forloren skildpadde m/æg og sherry

Menuplan uge 37

Uge 37

Varm ret

Biret

Suppe/lun ret

Mandag 13/9

Ribbensteg med kartofler, ærter & sovs

Æblecrumble med cremefraiche

Wraps med oksekød

Tirsdag 14/9

Ovnbagt laks med tomatsauce & pasta

Trifli

Mulligatawny

Onsdag 15/9

Marokkansk citronkylling med perlebyg

Limefromage med syltet bær

Dagens overraskelse

Torsdag 16/9

Lasagne med salat

Tiramisu

Sellerisuppe

Fredag 17/9

Tarteletter med høns

Gammeldags æblekage

Falafel med humus

Lørdag 18/9

Sliders med mexicanske undertoner

Brudepigens slør

Oksekødssuppe med mel- og kødboller

Søndag 19/9

Kylling med agurkesalat, kartofler & sovs

Hjemmelavet is med jordbærsauce

Græske frikadeller