Menuplaner
Aktuelle menuplaner for plejecentrets beboere
Aktuelle menuplaner for plejecentrets beboere
Menuplaner for beboerne på Plejecenter Baunehøj
Menuplaner 2021:
Hvis du som beboer ønsker at afbestille måltider, skal det ske med tre dages varsel. Du skal være opmærksom på, at du kun kan afbestille hele dage og ikke enkeltmåltider.
Hvis du som pårørende ønsker at spise med, kan du bestille mad fra vores køkken, Den Kommunale Madservice (DKM). Dette skal gøres senest 3 hverdage før, du ønsker at spise med.
Priser for pårørende:
Varm mad (frokost) inkl. drikkevarer 60 kr.
Biret 22 kr.
Kold mad (aften) inkl. drikkevarer 60 kr
Tilmelding og afbestilling af måltider skal ske direkte til DKM på telefon eller mail. Hvis du kontakter DKM på mail, skal du skrive til alle nedestående mailadresser:
tlf. 4528 4918 mellem kl. 09.00 - 14.00,
Mails:
renem@ltk.dk, bst@ltk.dk, jeadr@ltk.dk - eller brug dette link: Send en email her
Uge 8 |
Varm ret |
Biret |
Suppe/lun ret til den kolde mad |
---|---|---|---|
Mandag 22/2 |
Frikadeller med sauce og kartofler |
Jordbærfromage |
Røde pølser med brød |
Tirsdag 23/2 |
Sprængt oksebryst med peberrodssauce |
Æblegrød med fløde |
Kartoffelsuppe |
Onsdag 24/2 |
Fiskelasagne med salat |
Hindbærris |
Lun leverpostej |
Torsdag 25/2 |
Gule ærter med flæsk |
Citronfromage |
Tærte |
Fredag 26/2 |
Kinesisk risret |
Panna cotta |
Karrysuppe |
Lørdag 27/2 |
Lammeragout med mos |
Is med karamelsauce |
Kyllingespyd |
Søndag 28/2 |
Flæskesteg med rødkål, sauce og kartofler |
Belgiske vafler |
Oksekødssuppe med kød og melboller |
Uge 9 |
Varm ret |
Biret |
Suppe/lun ret til den kolde mad |
---|---|---|---|
Mandag 1/3 |
Hakkebøf med bløde løg, kartofler & sovs |
Chokolademoussé |
Samosa |
Tirsdag 2/3 |
Fiskefrikadeller med stegte persillekartofler & remoulade m. skyr |
Æbletærte med cremefraiche |
Kålsuppe |
Onsdag 3/3 |
Svinekød i rød karry & ris |
Frugtsalat med råcreme |
Æggekage |
Torsdag 4/3 |
Marineret kalkuncuvette med flødekartofler |
Rabarber crumble |
Blomkålssuppe |
Fredag 5/3 |
Rullesteg med svesker, bønner, kartofler & sovs |
Budding med karamelsauce |
Grøntsagstærte |
Lørdag 6/3 |
Græsk musaka med salat |
Pandekager med syltetøj |
Courgettesuppe |
Søndag 7/3 |
Søndags kylling med agurkesalat |
Vaniljeis med vafler |
Hot wings |