Gå til hovedindhold
Du er her:

Menuplan uge 19

Uge 19

Varm ret

Biret

Suppe/lun ret

Mandag 9/5

Svinekoteletter, salviekartofler og champignonssovs

Jordbær-rabarber grød med fløde

Forårsrulle

Tirsdag 10/5

Sandwich med marineret flankesteak med kartoffelbåde

Ymerfromage med rabarber og knas

Dagens suppe

Onsdag 11/5

Rugmelsstegt sild med sennepssauce & kartofler

Cheesecake med hindbærtopping

Tærte

Torsdag 12/5

Krydret oksegryde med stegte kartofler & grønt

Brændte chokoladefingre med flødeskum

Kartoffelsuppe med baconstykker

Fredag 13/5

Stegt flæsk med kartofler & persillesovs

Æbledessert med vaniljecreme & knas

Leverpostej

Lørdag 14/5

Indbagt kylling med svampe, grønt & bearnaise

Kræmmerhus med syltetøj

Blomkålssuppe

Søndag 15/5

Frikadeller med stuvede blomkål, ærter & hvide kartofler

Belgiske vafler med is

Kyllingespyd

Menuplan uge 20

Uge 20

Varm ret

Biret

Suppe/lun ret

Mandag 16/5

Lasagne med salat

Vanilje med vafler

Oksekød suppe med kød-mellboller

Tirsdag 17/5

Medister med rødkål, sennep & kartofler

Koldskål med kammerjunker

Kyllingespyd

Onsdag 18/5

Pasta pomodoro med laks

Frugtsalat med råcreme

Thaisuppe

Torsdag 19/5

Kylling i karry

Citronfromage

Grøntsagstærte

Fredag 20/5

Boller i selleri med kartofler

Moccafromage

Aspargessuppe

Lørdag 21/5

Pastapenne med bolognese & parmesan

Tiramisu

Samosa

Søndag 22/5

Kalkunschnitzel med ærter, brasede kartofler & sauce

Belgisk vaffel med is

Kartoffel-porre suppe