Gå til hovedindhold
Du er her:

Menuplan uge 46

Uge 46

Varm ret

Biret

Suppe/lun ret

Mandag 15/11

Klassisk millionbøf med kartoffelmos

Italiensk panna cotta

Italiensk tomatsuppe

Tirsdag 16/11

Valgflæsk med persillesovs & kartofler

Husets æbletærte med cremefraiche

Hjemmelavet grøntsags samosa

Onsdag 17/11

Bagt fisk med fiskesauce, grønt & kartofler vendt i dild

Rabarber trifli med makroner

Pastinak og kartoffelsuppe med hvidløg og ingefær

Torsdag 18/11

Farsbrød med porre & bacon, serveret med kartoffeltærte

Cheesecake med friske bær

Tærte med kylling og broccoli

Fredag 19/11

Shepherds pie kødtærte toppet med kartoffelmos

Irsk whisky-trifli

Cremet gulerodssuppe med kokosmælk

Lørdag 20/11

Nakkesteg stegt som vildt, flødesovs og hasselbagt kartoffel

Hjemmelavet vaniljeis med vafler

Russiske frikadeller

Søndag 21/11

Pesto marineret kylling med flødekartofler & grønt

Hvid chokolademousse med knas og appelsin

Klassisk oksekød suppe med mel og kødboller

Menuplan uge 47

Uge 47

Varm ret

Biret

Suppe/lun ret

Mandag 22/11

Kartoffelgryde med porre & medister

Sveskegrød med fløde

Hjemmelavet pølsehorn

Tirsdag 23/11

Tandorikylling med bønnesalat & ris

Hjemmelavet is med vafler

Hønsekødsuppe med kødboller

Onsdag 24/11

Fiskekarbonader grøntsagssauce m. Porre, kål & ristede champignoner

Cremet skyr med klementiner & nøddeknas

Grov grøntsagstærte med bacon

Torsdag 25/11

Moussaka med oksekød, aubergine, kartofler & mormor salat

Baileys fromage med krokant

Gule ærter med suppeurter

Fredag 26/11

Pesto kalkunbryst med bacon, marineret kartoffel-bønnesalat

Husets pandekage med creme & syltetøj

Græske frikadeller med tzatziki

Lørdag 27/11

Gammeldags bankekød med løg & kartoffelmos

Ris la a mande med kirsebærsauce

Grøntsagssuppe med linser

Søndag 28/11

Ribbensteg med hjemmelavet rødkål, kartofler & skysauce

Æbleskiver med syltetøj & flormelis

Æggekage med tomater