Gå til hovedindhold

Menuplaner

Aktuelle menuplaner for plejecentrets beboere

Menuplaner for beboerne på Plejecenter Baunehøj

Menuplaner 2020:

Menuplan uge 10 (2/3 - 8/3)

Menuplan uge 9 (24/2 - 1/3)

Menuplan uge 8 (17/2 - 23/2)

 

Uddrag - Menuplan uge 10

Uge 10

Varm ret

Biret

Suppe/lun ret til den kolde mad

Mandag 02.03

Urtefrikadeller med rodfrugter, sovs & kartofler.

Æble-abrikosgrød med knas.

Grøntsagstærte.

Tirsdag 03.03

Hakkebøf med bløde løg, sovs & kartofler

Vaniljebudding med Råsyltede bær.

Gulerodssuppe.

Onsdag 04.03

Kyllingfrikassé

Laksesnitte.

Frikadeller.

Torsdag 05.03

Fiskefrikadeller persillesovs & kartofler.

Pæretærte med cremefraiche.

Græskarsuppe.

Fredag 06.03

Millionbøf med kartoffelmos.

Trifli.

Dagens overraskelse.

Lørdag 07.03

Kalkun-red curry med blomkål og grønne linser.

Æblekage.

Cremet porre suppe med bacon.

Søndag 09.03

Farsbrød med stegte kartofler & grønne bønner.

Pandekager med is.

Æggekage.

Uddrag - Menuplan uge 9

Uge 9

Varm ret

Biret

Suppe/lun ret til den kolde mad

Mandag 24.02

spaghetti carbonára

Skyr med honning ristet nødder & frugt.

tomatsuppe.

Tirsdag 25.02

Kylling & Kartofler i Whiskysauce

frugtsalat med råcreme.

tærte.

Onsdag 26.02

Hvidkål med spicy oksekød og ris

panna cotta.

kyllingesuppe.

Torsdag 27.02

farserede porrer med kartoffelmos.

æbletærte med cremefraiche.

dagens overrakelse.

Fredag 28.02

Fisk i fad med kokosmælk

chokolade moussé

oksesuppe med kød-melboller.

Lørdag 29.02

flæskesteg med rødkål, kartofler & sovs.

vanilje is med jordbær puré

kylling spyd.

Søndag 01.03

lasagne med salat.

belgisk vaffel med syltetøj.

grøntsagssuppe.

Uddrag - Menuplan uge 8

Uge 8

Varm ret

Biret

Suppe/lun ret til den kolde mad

Mandag 17 februar

Mørbradbøf med stegte løg, brun sovs & kartofler.

Citronfromage.

Frikadeller.

Tirsdag 18 februar

Krebinetter med stuvede ærter-gulerødder & kartofler.

Vanilje is med vafler.

Kartoffel-porre suppe.

Onsdag 19 februar

Hakkebøf med bearnaisesauce & stegte grøntsager.

Pæretærte med cremefraiche.

Kyllingespyd.

Torsdag 20 februar

Honningmarineret kalkuncuvette med cremet grønt.

Baileys Chokolade Cheesecake

Fransk løgsuppe.

Fredag 21 februar

Stegt laks med hollandaisesauce & kartofler.

Vaniljefromage.

Tærte

Lørdag 22 februar

Glaseret skinke med flødekartofler & grøntsager.

Sveskegrød med fløde.

Grøntsagssuppe.

Søndag 23 februar

Helstegt kylling med agurksalat

Jordbæris

Pølsemix

Tilmelding og afmelding af måltider

Hvis du som pårørende ønsker at spise med kan du bestille mad i køkkenet. Dette skal gøres senest 3 hverdage før.

Hvis du som beboer ønsker at afbestille måltider, skal det ske med tre dages varsel.

Priser
Varm mad (frokost) inkl. drikkevarer 59 kr.
Biret (frokost) 23 kr.
Kold mad (aften) inkl. drikkevarer 59 kr

 

Tilmelding eller afbestilling af måltider kan ske direkte til Den Kommunale Madservice på telefon eller mail:

tlf. 4528 4918 mellem kl. 09.00 - 14.00,

mail:
Send en email her!